SLIK GJØR DU DET

  1. Visp sammen egg, vann, salt og pepper.
  2. Del paprika i terninger, poteter i tynne skiver, finhakk hvitløk.
  3. Ha olivenolje i en varm stekepanne, fordel chorizo utover panna og stek til den begynner å bli gyllen. Tilsett poteter og paprika, stek ca. 1 minutt, tilsett hvitløk og spinat, la det surre sammen til spinaten så vidt begynner å falle sammen. Rør forsiktig rundt.
  4. Hell over piskede egg, rør lett sammen, dryss over parmesan og legg på lokk. La frittataen stivne på svak varme til den så vidt er gjennomstekt. Dryss over oliven og drypp gjerne over litt ekstra olivenolje rett før servering.

Server med en deilig grønn salat og en god oljedressing.

Tips:

I stedet for lokk kan man fint bruke aluminiumsfolie. Varier gjerne med andre typer grønnsaker som for eksempel tomat, squash, ruccula, sjampinjong eller rødløk.

Frittataen kan fint serveres kald som del av tapas, koldtbord eller når du vil ha noe ekstra godt på nista.