SLIK GJØR DU DET

  1. Skrell og del løk i tynne skiver.
  2. Ha olivenolje i en kjele på middels sterk varme, tilsett løk, la det surre sammen 1-2 minutter. Tilsett tomater, mynte, grønnsakkraft og halvparten av saltet. La det småkoke 10-15 minutter til suppen har en fyldig god smak. Tilsett evt. litt mer kraft om du ønsker en tynnere suppe.
  3. Ha i chili, resten av saltet og pepper. Kok videre 1-2 minutter, smak til med sukker.

Ristet brød:

  1. Ha olivenolje og hvitløk i en panne på middels sterk varme. Legg i brødskivene, stek til de er helt sprø. Tilsett evt. mer olivenolje. Legg brødskiven i bunn av suppetallerken med suppe over, eller server den ved siden av. Server med finrevet parmesan og litt olivenolje til å dryppe over suppen.

Tips:

Bland gjerne inn litt hermetiske bønner mot slutten av koketiden for en mer mettende suppe.