SLIK GJØR DU DET

  1. Ha olivenolje i en kjele på litt sterk varme. Tilsett bacon, la det steke et par minutter, ha i grønnsaker og hvitløk, la det surre sammen på middels sterk varme til det er blankt. Grønnsakene skal ikke bli brune.
  2. Tilsett hermetiske tomater og la det småkoke ca. 5 minutter. Tilsett kraft, kok opp og la suppa småkoke til grønnsakene så vidt er møre. Tilsett evt. mer kraft eller vann dersom suppa blir for tykk. Rør av og til.
  3. Ha i oliven, bønner (uten kraft) og ferdigkokt pasta. Kok opp og smak til med salt, pepper og en klype sukker. Dryss over frisk basilikum og server.

Server med en god klunk olivenolje, nyrevet parmesan og litt godt brød.

Tips:

Tilsett gjerne litt Salsiccia (italiensk pølse) i litt store terninger rett før servering for en ekstra fyldig og mettende suppe.